Kamionski prevoz Beograd, transport carinske robe

Kamionski prevoz u Beogradu i Srbiji odnosno za transport veće količine carinske robe, u saradnji sa dugogodišnjim poslovnim partnerom u ponudi su kamioni različitih nosivosti i dimenzija tovarnog prostora sa utovarnom rampom. Našim klijentima obezbeđujemo da se poslovi špedicije, carinjenja i kamionskog prevoza obave na jednom mestu u cilju pružanja što povoljnije usluge i uštede vremena.

Takođe, ukoliko je potrebno možemo obezbediti transportne radnike za manipulaciju robom kod utovara i istovara na željenu lokaciju ili pretovara u magacinskom prostoru.

kamionski prevoz robe Beograd, transport carinske robe

Iskustvo i poznavanje carinske procedure, poznavanje lokacija magacina i javnih carinskih skladišta, snalaženje u saobraćaju od strane profesionalnih vozača našeg poslovnog patnera su ključni faktori za brzu, profesionalnu i pre svega povoljnu uslugu za kamionski prevoz Beograd.

Prevoz šleperom Beograd, Srbija

Kod potrebe transporta robe težine do 24 tone ili velikih gabarita u ponudi je prevoz šleperom a za više informacija o vrsti kamiona ili ukoliko vam je potreban samo prevoz bez usluge špedicije i carinjenja, možete pogledati veb stranicu našeg poslovnog partnera kamionski prevoz robe i direktno ugovoriti uslugu kamionskog prevoza za Beograd i sva mesta u Srbiji.

Prednosti angažovanja za kamionski prevoz Beograd:

  • veliki izbor kamiona sa i bez utovarne rampe,
  • redovno održavan vozni park,
  • pouzdan i siguran prevoz,
  • blizina tranzitnog puta Luka Beograd,
  • profesionalni vozači sa poznavanjem carinske procedure.
prevoz kamionom utovarna rampa, kamionski transport robe