Međunarodne selidbe u inostranstvo

Međunarodne selidbe u inostranstvo za sve klijente koji nisu dobro informisani o proceduri koju je potrebno ispoštovati da bi preseljenje proteklo bez problema i nepotrebnih troškova. Međunarodne selidbe zahtevaju dobru organizaciju počevši od odabira profesionalnih i iskusnih radnika kod pakovanja i zaštite selidbenih stvari, korišćenja adekvatnog materijala za pakovanje, preko teretnog vozila za prevoz selidbe do špedicije koja će sve to propratiti kompletnom dokumentacijom prema važećim carinskim propisima.

Uslugu preseljenja pružamo za sve destinacije u svetu:

  • selidbe u države Evropske unije (Austrija, Nemačka, Francuska i dr.),
  • prekookeanske selidbe u Ameriku (SAD, Kanada), Australiju,
  • selidba u Rusiju,
  • Azija i ostale svetske destinacije.

Veliki broj uspešno obavljenih diplomatskih međunarodnih selidbi kao i selidbe fizičkih lica sa našim i stranim državljanstvom u inostranstvo i obrnuto kada se odluče za povratak u Srbiju, je garancija kvaliteta usluge koju pružamo kod preseljenja stanova, kuća, poslovnih i ostalih prostora.

Međunarodne selidbe na jednom mestu

Potencijalnim klijentima uvek savetujemo da za međunarodne selidbe u inostranstvo sve poslove obave na jednom mestu što je bitno ne samo zbog uštede vremena već zbog značajnog smanjenja troškova koji mogu pratiti uslugu preseljenja u inostranstvo. Pored toga, vrlo je važno da se u procesu planiranja selidbe prikupe sve informacije i dokumentacija koja može biti korišćena kod carinjenja selidbe u smislu carinskih olakšica koje im po zakonu pripadaju.

Takođe, ono što mnogi ne znaju je poštovanje procedure kod određenih predmeta i stvari koje su sastavni deo selidbe za koje je potrebno pribaviti saglasnost i rešenja nadležnih organa kao što su slike, knjige, starinski nameštaj, antikviteti i slično. To je još jedan razlog zašto izbor iskusne špedicije mora biti na prvom mestu kako bi se izbegli dodatni troškovi ili eventualno kršenje zakonskih procedura, činjenje carinskih prekršaja pa i krivična odgovornost.

Usluga selidbe u inostranstvo podrazumeva:

  • besplatna procena selidbe,
  • profesionalni radnici,
  • pakovanje i zaštita sedlibenih stvari,
  • transport selidbe,
  • priprema kompletne dokumentacije prema važećim carinskim propisima.

Kompletna usluga selidbe u inostranstvo po principu od vrata do vrata

Kao poseban vid profesionalne usluge selidbe u inostranstvo nudimo preseljenje na bilo koju destinaciju u svetu po principu od vrata do vrata "door to door".

Selidbe u Beogradu i Srbiji

Ukoliko Vam je potrebna samo selidba u Beogradu ili bilo koji grad u Srbiji možete se više informisati na veb stranici našeg poslovnog partnera selidbe i direktno ugovoriti uslugu preseljenja.