Kombi prevoz Beograd, prevoz robe Srbija

Kombi prevoz Beograd obezbeđujemo za sve naše klijente posle završene špedicije i carinjenja robe preko dugogodišnjih poslovnih partnera sa isporukom na željenu adresu. Ponuda obuhvata više vrsta teretnih kombi vozila i odnosi se na dostavu robe u bilo koje mesto ili grad na teritoriji Srbije prema zahtevu i potrebama klijenta.

kombi prevoz Beograd, transport carinske robe posle rascarinjenja

Takođe, po zahtevu klijenta obezbeđujemo radnu snagu odnosno transportne radnike za utovar i istovar robe ili kod potrebe pakovanja, zaštite i obrade uvoznih proizvoda propisanim deklaracijama u magacinskom prostoru.

Prevoz kombi vozilima u Beogradu zbog velike gustine saobraćaja je posebno pogodan vid transporta manje količine robe kao i kod lošeg pristupa objektu gde se roba istovara.

Kombi prevoz carinske robe

U slučajevima kada je potreban kombi prevoz carinske robe kod domaćeg ili naknadnog tranzita robe iz jedne u drugu carinsku ispostavu odnosno javnog carinskog skladišta, korišćenje usluge kombi prevoza u našoj organizaciji značajno umanjuje troškove i štedi vreme što uvek savetujemo našim klijentima kao povoljnu opciju. Prednosti:

  • moderna kombi vozila,
  • profesionalni vozači sa poznavanjem carinskog postupka,
  • sve usluge na jednom mestu,
  • pouzdan i siguran prevoz.
prevoz carinske robe, moderna kombi vozila pouzdan i siguran prevoz robe

Za kombi prevoz robe u Beogradu i Srbiji pozovite broj.