Kombi prevoz robe u inostranstvo

Kombi prevoz robe u inostranstvo u situacijama kada klijent ne želi zbirni transport za svoju robu već zahteva pojedinačan prevoz, nudimo posebne pogodnosti i povoljnu cenu kompletne usluge zajedno sa špedicijom i carinskom procedurom.

kombi prevoz inostranstvo, prevoz robe i stvari iskusni profesionalni vozači

Ako je zahtevana relacija duža naš dugogodišnji partner iz oblasti transporta robe obezbeđuje dva profesionalna vozača kako bi prevoz robe bio što brži i bez gubljenja vremena van predviđenih prelazaka granice za teretna vozila. Cena se formira po dogovoru na obostrano zadovoljstvo. Po potrebi pronalazimo alternativne rute za brži i sigurniji prevoz. Više informacija potražite na sajtu kombi prevoz robe kombi011.

Procedura za kombi prevoz robe u inostranstvo

Procedura za kombi prevoz robe u inostranstvo nije komplikovana kako se obično misli ali je potrebno na vreme pripremiti svu neophodnu dokumentaciju koja prati robu do krajnjeg odredišta. Zato je važno da se u konsultaciji sa našim špediterima pripremi sve što je potrebno da se ispoštuje carinska procedura kako bi vozilo što pre bilo spremno za polazak. Između ostalog, vrlo je važno imati siguran kombi prevoz jer su za proceduru neophodni podaci vozila i vozača. Posle završenih carinskih formalnosti plombirano kombi vozilo je spremno za put.

Tesla motors Beč Austrija, kombi prevoz robe inostranstvo klijent pravno lice, ulaz u poslovne prostorije Tesla Store & Service Center Vienna, Wien-Tech Park Vienna

Slika iznad je ulaz u poslovne prostorije odnosno sedište Tesla Motors Beč Austrija (Tesla Store & Service Center Vienna, Wien-Tech Park Vienna), kombi prevoz robe iz Beča za Beograd redovan klijent sa kompletnom uslugom špedicije, skladištenja i carinjenja Luka Beograd.

Kombi prevoz inostranstvo, ponuda:

  • pouzdana i redovno održavana kombi vozila,
  • brza i sigurna usluga prevoza,
  • profesionalni vozači sa višegodišnjim iskustvom,
  • poznavanje carinske procedure.

Kombi vozila su maksi dimenzija tovarnog prostora što je idealno kod prevoza zapreminski veće količine robe ili ako je potrebno obaviti selidbe u inostranstvo sa manjom količinom selidbenih stvari i nameštaja.